Vacature stagiaire!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire.

Wij staan altijd voor onze opdrachtgevers klaar met een uitstekende dienstverlening. Doordat ons kantoor enorm servicegericht is, is het ons gelukt om sinds 1 april 2009 enorm te groeien. Anders durven zijn en anticyclisch denken dat zijn onze krachten.

Wij zijn op zoek naar een commerciële stagiaire voor in de binnendienst, die het leuk vindt om voor onze klanten klaar te staan en onze makelaars goed ondersteund.

De dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere het beheren van de receptie, de telefoon, de agenda’s, het uitwerken van taxaties, koopaktes, dossiers en het assisteren van de makelaars bij het aanmelden van bedrijfsruimtes en woningen.

De voorkeur gaat uit naar een meewerkstage, maar er is ook ruimte om een afstudeeronderzoek uit te voeren waarbij je mee kunt werken.

Heb jij affiniteit met de makelaardij? Heb je goede communicatieve eigenschappen, ben je zelfstandig, pro-actief, flexibel, juridisch onderlegd, beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift, ben je collegiaal en optimistisch ingesteld? Dan zoeken wij jou!

Stuur ons dan je gegevens (CV met een motivatie en foto) t.a.v. D.S. de Rooij, via e-mail woningen@derooijmakelaars.nl. Voor vragen betreffende de functie kunt u telefonisch contact met ons opnemen of stuur een e-mailtje. 026-3537660