Omschrijving

Kantoorruimte te huur gelegen op de 1ste VERDIEPING

Ligging: 
De locatie is gelegen op ca. 10 minuten van het stadscentrum van Arnhem en heeft een directe ontsluiting op de wegen richting A12 Utrecht-Duitsland en de A15 richting Breda-Rotterdam.

Omschrijving: 1ste VERDIEPING
Eigenzinnige, multifunctioneel kantoorruimte gelegen op de 1ste verdieping met dakterras, gebouwd in 1958, gerenoveerd in 2006.	

Bijzonder geschikt voor ondernemers met een eigen uitstraling en een eigen stijl waardoor deze ruimte voor veel doeleinden geschikt is. 

Bereikbaarheid: 
Het object is zeer goed bereikbaar door middel van zowel auto als het openbaar vervoer. 

TE HUUR: 1ste VERDIEPING
Verhuurbare oppervlakte van totaal ca. 106 m2 waarvan 13m2 kantoor/wachtruimte op de BG en ca. 93m2 kantoorruimte op de 1ste verdieping met ruim dakterras van ca. 36m2.
 
Opleveringsniveau: 
-Centrale verwarming;
-Het dak is geïsoleerd;
-Dakterras.

Parkeren:
Vrij parkeren in de omgeving.

Huurprijs:
€ 749,-- per maand geen btw, inclusief g/w/e. 

Huurtermijn:
Onbepaalde tijd.

Huurbetaling:
Per maand vooruit, geen BTW plicht.

Opleveringsdatum:
Aanvaarding per direct.

Huurovereenkomst: 
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in januari 2015 vastgesteld.

Zekerheidstelling: 
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

BTW:
Over de huurprijs wordt geen BTW in rekening gebracht. 

Indexering:	
de huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van de consumentenprijsindex (CPI) 2000=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Voorbehoud:	
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het object. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Voor meer informatie kun u direct contact opnemen met Robert Vermeer op 06-10950113.

Kenmerken