Beschrijving

Wonen en werken in het levendige Spijkerkwartier gaan voortreffelijk samen in dit chique en zeer ruime appartement.

De woning heeft naast de gezamenlijke fraaie daktuin met zithoek een eigen balkon. Daarnaast is er een berging en een eigen parkeerplaats.

Het geheel is gebouwd in 2001 en voorzien van alle moderne isolatie uit die jaren.

U woont en leeft op de eerste verdieping en heeft de mogelijkheid voor werken en/of slapen op de begane grond. Zowel boven als beneden beschikt u over een voordeur. Aan de binnenzijde zijn de verdiepingen met elkaar verbonden via een trap.

Dit grote appartement is bereikbaar via een eigen voordeur aan de Driekoningendwarsstraat en via de centrale hal met lift en postbussen met op beide verdiepingen een hal en op de begane grond een extra  kamer of werkruimte. Behalve het appartement op de eerste etage heeft deze woning nog een extra slaap-/werkkamer op de begane grond.

Vanuit uw werkruimte op de begane grond met eigen entree loopt u via de binnen trap  naar uw woonruimte met balkon en gezamenlijke daktuin op de etage. Natuurlijk kan dat ook met de lift.

Erg aangenaam is het, dat u in de onderbouw een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage heeft en een eigen berging.

De directe omgeving biedt u alle voorzieningen, waaronder een supermarkt, een groente- en bloemenzaak, een slager en diverse restaurants. Station Velperpoort ligt op enkele minuten lopen evenals winkelstraat de Steenstraat.

Indeling:

Begane grond: 
Afgesloten centrale entree met intercom, trappenhuis en lift. De woning is ook bereikbaar via de eigen voordeur aan de Driekoningendwarsstraat. Komt u hier binnen dan bereikt u via een halletje een kamer met trap naar de woonverdieping. Daarnaast, op de begane grond, ligt een extra ‘werkkamer’. De drie ruimtes op de begane grond zijn voorzien van een parketvloer.

1e Woonlaag: 
Entree, hal met parketvloer, ruime woonkamer met schuifpui naar balkon op de zonzijde aan de voorkant, een grote woonkamer met een parketvloer en een moderne keuken, die woonkamer en eetkamer met elkaar verbindt. De keuken is voorzien van een kookplaat en een afzuigkap, verder is er losse apparatuur. Vanuit de eetkamer kijkt u over de gezamenlijke binnen daktuin welke op deze woonlaag is gelegen.

Vanuit de hal is de ruime badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en aansluiting voor was- en droog apparatuur bereikbaar. Daar tegenover bevindt zich de gangkast met een verwarmingsketel. (waar ook een wasmachine geplaatst kan worden). Aan de andere zijde ligt de ruime slaapkamer met kastenwand, die uitkijkt op de fraaie daktuin van het complex. 

In de onderbouw bevinden zich de parkeerkelder met afgesloten parkeerplaats en de berging. Dit appartement beschikt over een grote berging van 2.33 x 3.75 meter met elektra.
De woning is geheel van een fraaie parketvloer en houten jaloezieën voorzien.

De servicekosten bedragen € 239,54 per maand vanwege de grote oppervlakte en de eigen parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- extra ruim appartement;
- leef- en slaapruimte naast werkruimte op 2 verdiepingen;
- eigen parkeerplaats achter de eigen berging;
- dak-, muur- en glasisolatie;
- fraaie daktuin naast balkon(loggia);
- het betreft hier een richtprijs;
- aanvaarding direct mogelijk.

Kenmerken