Beschrijving

Een bijzonder sfeervolle ruime hoekwoning met een souterrain waarin je zo daglicht kunt maken waardoor er prachtige extra grote werk- of leefruimte ontstaat. (totale woonoppervlakte inclusief deze onderliggende ruimten 174 m², inhoud 612 m²). De woning ligt op een uitstekende locatie nabij Park Angerenstein en heeft een voor-, zij- en diepe achtertuin tuin met diverse terrasjes. Kenmerkend voor Arnhem Noord zijn de tuinen op diverse niveaus waardoor je aan alle kanten vrij uitzicht hebt. Vooroorlogse bouwstijl en de extra eigen af te sluiten parkeerplaats aan de achterzijde zijn een pre. Ook is er een dubbele tuin-/fietsen berging aan de achterzijde waar je ook met de auto kunt komen. Voor het wandelen biedt het nabij gelegen Angerenstein-park met  vijvers, slootjes en watervallen prachtige mogelijkheden. Basis- en voortgezet onderwijs ligt op loop- en fietsafstand, mede als diverse sportfaciliteiten. Aansluiting op het landelijk wegennet en nog veel meer voordelen bevinden zich in de directe nabijheid. Het bouwjaar van de woning is 1956. De grondoppervlakte bedraagt 365 m². De woning heeft een moderne C.V. installatie en biedt veel woon plezier met name door het grote souterrain en de uitgevoerde moderniseringen.
 
De indeling luidt als volgt:
Begane grond
Entree, hal, toiletruimte, toegang naar het souterrain, ruime en lichte L-vormige woonkamer met dubbel glas en sfeervolle tussendeur (soort van woonkamers en-suite) alsmede parketvloer. Moderne keuken met inbouwapparatuur aan de achterzijde en direct bereikbaar vanuit de hal. Met keramische kookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de hal loopt ook de trap naar de bovenverdieping.
 
Eerste verdieping
Overloop, in totaal 3 slaapkamers, waarvan 1 ruime aan de voorzijde gelegen lichte ouderslaapkamer. Één van de slaapkamers heeft toegang tot het achtergelegen balkon. Luxe in 2019 gerealiseerde badkamer met groot ligbad, separate douche, 2e toilet, design radiator, vloerverwarming en badkamermeubel, 2e badkamer met wastafel voor gasten of kinderen. Vanuit de 2e badkamer zou de mogelijkheid kunnen bestaan voor een vaste trap naar de zolder.
 
Tweede verdieping
Via vlizotrap te bereiken zolderetage met de mogelijkheid voor het realiseren van een slaapkamer.
 
Souterrain
Hal, hobbyruimte, wasruimte met douche en toegang tot de achtertuin, royale multifunctionele ruimte (ca. 38m²) welke geschikt zou kunnen zijn voor het realiseren van bijvoorbeeld een speelruimte voor de kinderen of een thuisbioscoop.
 
Door de ruime afmetingen, de ligging en de mogelijkheden is dit met recht een ideaal gezinshuis.
 
Bijzonderheden:
 
- Isolerende beglazing;
- Vernieuwde keuken met inbouwapparatuur;
- Vernieuwde badkamer in 2019;
- Extra doucheruimte voor kinderen;
- Extra privé parkeerplaats;
- Ruime diepe tuin, bereikbaar met de auto;
- Park Angerenstein op loopafstand;
- Open ligging;
- Veel authentieke elementen nog aanwezig zoals glas in lood en schouwen;
- Het betreft hier een zeer aantrekkelijke prijs!

Kenmerken