Beschrijving

Fraaie in 1957 ontworpen vrijstaande villa op een unieke locatie aan de rand van "het Villapark" op een prachtig perceel van 1667 m2 grond  met vrijstaande stenen garage voor 1 auto en vrijstaand stenen schuur en waar een idyllisch beekje langs loopt. De prachtige grote tuin ligt deels op het Zuiden en deels op het Westen. De woning beschikt over een cv- installatie en is geschikt voor zowel een gezin als voor bewoning op de begane grond. De ligging nabij "Het Villapark" is fantastisch met name door de grote vijverpartij, de waterfontein en de ouderwetse sfeervolle muziektent uit de vooroorlogse jaren.

De indeling luidt als volgt:

Overdekte entree met lichte hal en een sfeervol trappenhuis. Toiletruimte met fonteintje. Gezellige woonkamer aan de tuinzijde met een open haard met daarnaast een royale eetkamer, die eenvoudig bij de zitkamer aangetrokken kan worden.

Aan de voorzijde van de woning bevinden zich  2 aparte werkkamers (eventueel slaapkamers of tv en speelkamer) en een aparte waskeuken. Ook deze kunnen op een speelse manier bij de woonkamer betrokken worden. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime keuken en een practische  bijkeuken.

Souterrain:

In het souterrain treft u een grote kelder aan, bestaande uit 2 ruimtes, waarvan 1 geschikt als wijnkelder en 1 als  provisie/hobbykelder. 

1e verdieping: 

Riante overloop met 6 slaapkamers en een (slaap) bergkamer, gemoderniseerde luxe badkamer met ligbad, douche en wastafel. Aparte 2e toiletruimte. Daarnaast is er ook een ruim balkon. 1 van de 6 slaapkamers is zeer geschikt als ouderslaapkamer en heeft een grote kastenwand en een directe toegangsdeur naar de badkamer.

Het betreft hier een woning met veel mogelijkheden  in het centrum van Velp. Het fraaie grote perceel  biedt mogelijkheden met name voor tuin- en water genieters.

Aanvaarding per direct.

Bijzonderheden:
- groot perceel 
- aparte garage en aparte berging
- geschikt voor groot gezin
- ligging op een fraaie groene locatie in het hartje van Velp
- bosrijke woonomgeving.
- geschikt voor gezinnen met behoefte aan ruimte als wel voor gezinnen met behoefte voor benedenbewoning;
- eventueel ook tijdelijk te huur.

Kenmerken