Beschrijving

Vrijstaande stenen bungalow met garage met een fijne tuin gelegen achter een stijlvolle vooroorlogse villa in een bosrijke omgeving op loopafstand van het dorpscentrum. De garage is bereikbaar via de plaatselijke inrit en heeft rechtstreeks een binnendeur naar de tuin.

De fraaie rustige ligging in het bosrijke Velp Noord vlakbij het villapark is zeer gunstig te noemen. Het centrum van Velp met plaatselijk een grote supermarkt ligt op loopafstand. Ideaal voor mensen die alles op 1 woonlaag wensen te hebben in combinatie met een rustige ligging. De hoofdingang is te bereiken via het garage plein.

De indeling  luidt als volgt:
Hoofdentree met hal(nog te realiseren via het garageplein), toilet met fonteintje, badkamer met badkamer meubel en douchehoek, woonkamer met nog door koper te realiseren keukenhoek en twee 2 ruime slaapkamers.
De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 80 m2 exclusief de tuin en de garage/berging.

Verkoper draagt zorg voor een toegangsdeur in de hoofdentree evenals  voor de aansluiting op een aantal nutsvoorzieningen. Ook de aansluiting van de bestaande radiatoren op een eigen cv ketel wordt door verkoper nog verzorgd.

De ramen en het dak zijn geïsoleerd.

Het betreft hier een prijs vanaf!

Bijzonderheden:
- Glasisolatie;
- Dakisolatie;
- Eigen tuin;
- Eigen garage;
- Rustige ligging Velp Noord;
- Dak vernieuwd in 2016/2017
- Meterkast is vernieuwd; 
- Deelperceel, perceel dient nog kadastraal ingemeten te worden;
- De kosten van de kadastrale inmeting is 50% voor rekening van koper en 50% voor rekening de verkoper;

Kenmerken