Beschrijving

In een aantrekkelijke woonomgeving gelegen vrijstaand woonhuis met garage, aparte wasruimte met toilet en vrij uitzicht op de waterpartij. Aan de voorzijde ruim opgezette bouw met nagenoeg een vrije ligging. De terug liggende vrijstaande geïsoleerde garage biedt door zijn afmetingen en voorzieningen diverse mogelijkheden. De zonnige tuin op het zuidoosten is onderhoudsvriendelijk en voorzien van een royale veranda.  De woning is zeer gunstig en vrij gelegen aan de voorzijde aan een waterpartij. De brede oprit biedt ruimte voor meerdere auto’s. Verwarming geschiedt middels stadsverwarming.

Deze in 1991 gebouwde woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk “De Ganzenpoel” en valt naast het prima onderhoud op door de uitbreiding van de garage met een wasruimte met toilet en een aan de achterzijde in de tuin gebouwde veranda.

Voorts zijn de woonkamer en keuken voorzien van  fraaie tegelvloer.

De indeling luidt als volgt:
Indeling

Begane grond: entree/hal met garderobe en opgang, toilet met wandcloset en fontein. Royale speelse L-vormige woonkamer met veel lichtinval en stenen vloer. Openslaande deuren naar buitenterras en veranda. Naastgelegen moderne luxe keuken met kookeiland, natuurstenen blad, inbouwapparatuur zoals inductie-kookplaat, afzuigsysteem, combimagnetron en vaatwasser. De begane grond is voorzien van vloertegels en vloerverwarming.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, allen met veel licht en dakkapel. Eigentijdse vernieuwde badkamer met luxe douchehoek, wandcloset, badkamer meubel en designradiator.

2e verdieping: middels vlizotrap ruime vliering met mogelijkheden. Deze is deels bevloerd.

Bijzonderheden:
- Bijgebouw/garage is geheel geïsoleerd, totaal ca. 40 m²; 
- bouwjaar 1991;
- grondoppervlakte 416 m2;
- geheel geïsoleerd;
- naast de garage aparte wasruimte met toilet;
- L-vormige woonkamer; 
- luxe keuken;
- hal, woonkamer en keuken voorzien van vloerverwarming.

Het betreft hier een prijs vanaf €415.000,--  k.k.

Kenmerken