Een 10 met een griffel!

De afgelopen jaren waren voor niemand makkelijk. Een eindeloze stroom negatieve berichten over onze economie zorgde voor een grote onzekerheid. Dalende huizenprijzen en strengere hypotheekregels zetten een rem op de huizenmarkt. Helaas is het nog niet voorbij. De economie heeft nog steeds te maken met een laagconjunctuur (ondanks de verschillende verhalen) en de huizenmarkt is tot op heden nog niet hersteld. 

Toch waren dit precies de jaren waarin De Rooij Makelaars Vastgoed een grote groei doormaakte. Midden in de crisis groeiden wij naar inmiddels één van de grotere kantoren van Arnhem, Velp en omgeving waarbij wij iedere dag weer nieuwe cliënten begeleiden bij de koop-, verkoop-, aan- en verhuur van onroerend goed. 

Hoe dat komt? Dit heeft  te maken met de deskundigheid van onze medewerkers. De Rooij Makelaars heeft een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs (VastgoedCert-gecertificeerd), binnendienstmedewerkers en hypotheekadviseurs. 

Onze cliënten waarderen onze missie. Namelijk onze persoonlijke, betrouwbare, eerlijke en transparante werkwijze, waarbij de klant altijd op de hoogte is van wat wij aan het doen zijn en waarom. Onze frisse, creatieve, anticyclische aanpak van het makelaarsvak, waarbij we graag de mogelijkheden van onze eigen succesvolle strategieën benutten. 

Onze missie is geslaagd als u tevreden bent!

Maak een afspraak Bel ons direct