Taxeren

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten taxaties!
Weet u dat wij gemiddeld 5 taxaties per week uitbrengen?

Indien u direct en snel een NWWI taxatie nodig heeft, klikt u dan hier.

NWWI taxaties  

Sinds juli 2009 bestaat in Nederland het NWWI, het keurmerk voor woningtaxaties. Voor de consument is het belangrijk dat u kunt vertrouwen dat de taxatiewaarde van een woning juist is. Een woningtaxatie is nodig bij aan- of verkoop van een woning, verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Kortom bij belangrijke financiële beslissingen in uw leven. 
Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties en bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur. Elke taxatie komt volgens duidelijke richtlijnen tot stand. De aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden.

Een NWWI taxateur kent de regio en levert een leesbaar en betrouwbaar taxatierapport. Daarnaast is de NWWI taxateur verplicht de taxatie goed te onderbouwen,  zodat duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Het NWWI heeft hiervoor een unieke werkwijze ontwikkeld: de taxateur toetst de waarde van de woning aan de hand van drie verschillende waardebronnen en geeft precies aan in welk opzicht de woning daarvan afwijkt. Dit wordt vermeld in een overzichtelijk en begrijpelijk rapport. Alle geldverstrekkers accepteren het NWWI taxatierapport.

Uiteraard is De Rooij Makelaars Vastgoed een van de deskundige en betrouwbare taxateurs die is aangesloten bij het NWWI. Indien u vragen inzake NWWI taxaties heeft, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. U kunt ons contactformulier invullen en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Meer informatie over het NWWI is te vinden op www.nwwi.nl.

Hier meer informatie over woning taxaties, vastgoed taxaties, NWWI/ Taxateursunie, waardepalingen, taxaties bijzonderbeheer en forensische taxaties.

Maak een afspraak Bel ons direct