Aankopen

Een huis of bedrijf kopen? De Rooij Makelaars probeert er op professionele wijze zoveel mogelijk voor u uit te halen, zelfs als u even niet oplet! Zo verdienen wij voor u!

Een nieuwe woning of nieuwe bedrijfsruimte kopen is voor u geen dagelijkse bezigheid. Er komt veel kijken bij het kopen van een nieuwe woning of nieuwe bedrijfsruimte. U hoopt op de nieuwe locatie waarschijnlijk jaren gelukkig, zonder zorgen en voor een zo scherp mogelijk prijs te vestigen.

Onroerend goed kopen is een belangrijke investering die cruciaal kan zijn voor uw financiële succes. 

Of een huis een thuis kan zijn of een bedrijf een bedrijf, is een kwestie van gevoel en creativiteit. Empathie en krachtig kunnen onderhandelen is nodig om de mens achter de koper te leren kennen; creativiteit en fantasie om de mogelijkheden van een object te zien. Om in te schatten of het een verstandige en goede investering is of een financieel blok aan het been vereist zakelijk inzicht en ervaring.

Wij gaan samen met u actief op zoek naar juist dat ene object en zetten ons maximaal in om het voor u voor de beste prijs, tegen de beste condities te bemachtigen.

Interesse in een vrijblijvende afspraak? bel 026-3537660

of mail naar info@derooijmakelaars.nl

Maak een afspraak Bel ons direct