Verhuren

Verhuren Bedrijfs Onroerend goed:

Als actieve NVM BOG-makelaar bent u bij ons aan het juiste adres voor de verhuur van uw Vastgoed in heel Nederland.   

Allereerst heeft u een geheel vrijblijvend gesprek met één van onze deskundige makelaars. In dit gesprek krijgt u een professioneel advies omtrent vraaghuurprijs, te verwachten opbrengst, optimale verhuurstrategie en fiscale & financiële adviezen. 

Vervolg traject     

Onze actieve marktbenadering verzekert u van de hoogste mogelijke opbrengst. Wij bieden uw pand te huur aan onder andere via een uitgebreide en een tot in de puntjes verzorgde presentatie op diverse websites (bijv. Funda in Business), Full colour (digitale) verhuurbrochure en in overleg effectieve advertenties in plaatselijke en landelijke media.  

Uiteraard plaatsen we een opvallend te huur bord en sturen we een gerichte mailing naar de diverse potentiële doelgroepen. Veder leiden wij diverse potentiële gegadigden rond, de kredietwaardigheid van de huurder wordt gecheckt, voeren namens u de onderhandelingen en stellen het huurcontract op.  

Kortom een compleet verhuurpakket van A tot Zonder Zorgen  

Verhuren woningen:   

Soms duurt het langer voordat een woning is verkocht. In dat geval kan het interessant zijn om de woning (tijdelijk) te verhuren. Hiermee voorkomt de eigenaar hoge kosten. Dat klinkt ideaal, maar bij de verhuur van een woning komt veel kijken. Enerzijds regels van de huidige hypotheekverstrekker, anderzijds bescherming van mogelijke huurders, maar ook wettelijke verplichting die elke verhuurder heeft. Het onderhoud en beheer van de woning ook een aandachtspunt.  

Onze verhuurspecialisten kennen de regels, de mogelijkheden en de buurt. Hierdoor is een woning snel verhuurd en hoeft de eigenaar zich geen zorgen te maken.  

Voor meer informatie over het verhuren van een woning kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Maak een afspraak Bel ons direct