Aanhuren

Een bedrijfspand aanhuren
Bij de aanhuur van uw bedrijfspand wordt u goed en vakkundig geadviseerd door één van onze makelaars. Uw specifieke wensen worden geïnventariseerd. Hierbij kunt u vertrouwen op deskundigheid in bouwkundige-, financiële-, en juridische zaken

In 6 stappen naar uw nieuwe bedrijfspand:


1. Informeren nieuwste aanbod
Dagelijks wordt u door ons op de hoogte gehouden van het meest actuele aanbod dat aan uw zoekprofiel voldoet. Door middel van ons uitgebreide netwerk krijgt u ook de objecten die niet via Funda in Business worden aangeboden.

2. Uw nieuwe bedrijfspand gevonden
Wij gaan met u mee naar diverse bezichtigingen voor verdere advisering, met betrekking tot het object.

3. Advisering
Op basis van o.a. recente transactiegegevens, de bouwkundige staat, evtuele financiële status van Vereniging van Eigenaars (indien van toepassing), bestemmingsplannen, etcetera, bepalen we de waarde van het betreffende object.

4. Onderhandeling
In nauw overleg met u bepalen wij de onderhandelingsstrategie. De gehele onderhandeling er op gericht om het pand voor de scherpst mogelijke prijs en tegen de beste condities aan te huren.

5. Juridische afwikkeling
Op basis van de gemaakte afspraken wordt vervolgens een huurcontract opgesteld en beoordelen wij het uiteindelijke contract en de bijbehorende financiën voor u.

6.Aftersales
Vanzelfsprekend staan wij u ook na de aanhuur van uw nieuwe pand met raad en daad terzijde

Wilt u uitvoerig en gedetailleerd weten wat wij  allemaal bij de aanhuur van een bedrijfspand voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Indien gewenst komt één van onze makelaars geheel vrijblijvend bij u langs. 

 

Maak een afspraak Bel ons direct